Sunday, November 8, 2009

Jamuan Terindah !

Jamuan Pengawas Sekolah

@
Hotel Oriental Crystal, Kajang





first time masuk hotel...


erm... hilang dahaga aku tgok air nih.. ;-p



table ni special for vip only exp: my principle n teachers.. ;-p

 
senior form 5 kita org...

 
I'm eating now! haha..




with my friends... love u all..




memorise before go home... ;-)
 

p/s: really happy to remember it... :-) bolehla, bayar jamuan RM40... dapat makan sedap2.. waa,, kenyang perut aku time tuh.. tapi, sebelum nak balik kita org kena abiskan semua makanan tuh.. haha.. kenyang gila!

 

nak mintak bungkus jeh makanan tuh... pe nak buat tak dapat.. klu aku tahu lebih baik aku bawak tuppaware dari rumah.. haha...

biasalah, aku bukannya anak orang kaya dapat makan makanan yg mahal mcm tadi.. ;-)

terliur bila teringatkan balik.. ;-)





6 comments:

ziha said...

waa..bestnye makan2..hihi
jeles nih...

SejarahCintaMastura said...

haha... akak pun best ape mkn maggi sorg2 dlm bilik... haha..

Farhah Zaidah said...

bestnya mastura..akak 1st time msuk hotel pun form 4 coz wat jamuan kat hotel....msa 2 suma tingkat hotel akak nk jelajah...siap amik gmbr tepi swimming pool g..huhu...hodoh tol prangai... =)

SejarahCintaMastura said...

haha... sy pun nak ambik gmbr.. haha.. memang gembira klu msuk hotel.. jakun sgt... haha..

ziha said...

makan meggie je tak best la...
dah la makan meggie..lain la makan kat hotel..hihihi

SejarahCintaMastura said...

haha... mahal tuh akak... byr rm40 satu kepala... hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...