Thursday, October 25, 2012

Balik

Huh . Seronoknya . Akhirnya hari ni aku balik juga ke rumah setelah hampir sebulan lebih di PSIS . Serius , even aku tak rasa rindu sangat tapi rasa rindu nak main dengan adik aku . HAHA . Takpe , aku masih kanak-kanak comel even muka aku tampak serius . 

Apapun , raya haji ni Insyallah sedikit sebanyak dapat mengembirakan hati aku walaupun sekejap . Sebab misi aku lebih penting . Aku tak boleh biarkan mereka buat aku macam ni disebabkan aku jauh di hujung Selangor . 

Then , aku tak tahulah apa yang aku rasa betul ke tidak . Aku rasa dalam kelas tuh ada sesuatu yang lain . 

Apa bendanya ?

Takpelah , aku abaikan okay .

Selamat hari raya Aidil Adha okay . Hati-hati di jalan raya korang . Then , doakan saya untuk persiapan Final Exam SEM 1 ni  :)

Sorry . Entry post pendek tak tahu nak cakap apa ;)

2 comments:

Hati Ku Terusik said...

salam aidiladha...wish u all de best with full of luck in ur final exam :)

Winnie Mastura said...

thanks Encik Hati . insyallah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...