Sunday, October 7, 2012

Hang Out ke Sungai Besar


Hari Sabtu ni sebenarnya aku malas nak keluar . Aku lagi rela duduk dalam bilik sebenarnya . Adeih . Azila & Hafizah ajak aku sebab nak pergi ATM Bank Islam . Yelah, beberapa minggu yang lepas kita orang tak dapat nak guna ATM Bank Islam kat Politeknik ni . So, dengan the FIRST TIME aku pergi Sungai Besar naik bas poli . Sebab selama ni pergi Sungai Besar naik kereta dengan Sue, kawan aku merangkap jiran bilik aku . HUHU .

So, bila aku dah temankan kekawan aku pergi keluarkan duit, kita orang pun makanlah jap kat kedai mamak. Aku order mee goreng mamak . Sebab dah lama tak makan kan . HUHU . 

Lepas tuh , jalan punya jalan, kejap nampak kedai baju jeh masuk, usha-usha baju kejap. Yang aku ni dah lah TAK SUKA SHOPPING. Memang malaslah setakat tengok baju jeh pun. HAHA. Penat aku melayan Azila, kejap nak tengok itu dan ini. Dah macam tour guide kita orang pulakkan, Hafizah ? 

Last-last aku rasa perut aku senak gila. Time beli air tuh, aku pergi dekat-dekat longkang. Terus aku muntah-muntah kat situ. Ergghh , aku mabuk darat keh apa? Serius, aku dah penat nak jalan-jalan, dengan panas kejap sejuk kejap panas. Then, masuk Pasaraya Billion pun aku muntah lagi. Nasib baik ada toilet kat situ. Selepas muntah tuh, perut kosong gila. Ish, dah macam culture shock lak kan. HAHA .

Then, aku serius nak balik terus tap disebabkan dua orang kawan aku still nak shopping so aku ikut je lah. Nak buat macam mana kan ? Dah aku ikut diaorang kenalah ikut sampai habis, betul tak ?

azila.me

Dekat-dekat pukul empat barulah kita tamat sesi membeli belah, baru kita orang stop kat Kedai Satu Malaysia. Dalam kedai tuh lebih kurang macam Mydin. Cuma, dia tak bergabung. 

Apapun, aku rasa penat+lapar+kaki cramp+mengantuk = makan+tidur. 

HAHAHA .

Okay, bye :)

*tak tahu nak tulis apa lagi, boring gilakan blog aku. korang datang tengok jeh tapi tak follow aku pun. kalau ya pun followlah, then tinggalkan link kat massage box aku. aku akan follow korang balik okay.

have a nice day, sayang :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...