Sunday, December 16, 2012

Selamat Datang Disember 2012 !

peace
Selamat menjalani hari-hari dengan ceria. Sorry dah lama tak post sebab 3 minggu menolong ibu bapa di rumah dengan tiada sambungan internet. Hanya mengharapkan wi-fi hostel sajalah. HUHU, kesiannya.

So, sekarang aku sudah pun menjejak kembali ke PSIS pada 14hb yang lalu. Dengan gelaran *KAKAK SENIOR lagi tu. Ish, baru SEM 2, belum lagi rasa dah jadi senior. Entah kenapa terasa diri terlalu kecil.

Sekarang, untuk SEM 2 ni aku cuma akan fokus untuk belajar. Aku tidak akan buat perkara lain selain belajar, belajar, dan belajar. Untuk SEM 2 ini masa kuliah kita orang terhad 3 BULAN SAHAJA! Final exam bermula pada BULAN 4 nanti. Memang tak sempatlah nak main-main lagi. 

Sekarang katil betul-betul bersebelahan dengan roomate. huhu.
Tarikh-tarikh penting

14/12/12
Daftar subjek (senior)
17/12/12
Kuliah
22/12/12 - 30/12/12
Cuti semester 1 minggu (Cuti Khas Perayaan Krismas)
31/12/12 - 08/02/13
Kuliah
09/02/13 - 17/02/13
Cuti Pertengahan SEM  1 minggu
22/04/13 - 03/05/13
Peperiksaan Akhir
06/05/13 - 14/06/13
Cuti Semester (6 minggu)

Dah plan apa nak buat untuk cuti sem 2 ni . oppss .
Meja study untuk SEM 2 ni. Love WARNA BIRU :)
 belajar rerajin . chaiyok !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...