Saturday, February 9, 2013

Kenduri's Day

Di pagi hari Sabtu, seawal pukul 4.00 pagi aku dah bangun . Punyalah excited gila . Actually bangun awal sebab nak tolong mak ayah aku untuk tempahan donat dan kuih bijan untuk saudara aku yang bersanding hari ni . Seriously , penat balik dari Sabak Bernam tak habis lagi . Tak apalah , sekali sekali :)

banquet hall , UIA Gombak
Sebenarnya kenduri kahwin tu dekat UIA Gombak . Jadi kita orang yang sampai agak awal pun berjalan-jalan di kawasan universiti kebanggaan Malaysia itu .

refreshing my mind

peace

kereta HELLO KITTY . lastly dapat tahu OWNERnya LELAKI . HAHA .

kek kahwin :)

kami adik beradik :)

pengantin itu :)

makan time

acara menrenjis bagi keluarga belah pihak perempuan :)

yeahh dapat . actually bukan bunga telur, tapi bunga jelly :D

apapun yang tak bestnya hari ini bila ,

makanan tak sedap . kata katering orang minang gombak tapi masakan tak pedas .
tak ada acara karoeke . hmmm .
ustaz baca doa dengan nada suara yang tinggi . dah bukan baca doa tapi dah macam nak bagi ceramah parti politi jeh gaya .

rasa pelik kejap . apapun best dapat cuci mata dekat UIA , Gombak :)

1 comment:

Hunny Kitty said...

dulu keta hello kitty tu ownernya nama kechik lepas tu dia juai kereta tu...heheheheh skang tak tau la sapa owner...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...