Friday, March 28, 2014

Latihan Industri Minggu Ke-17


Buku diari baru  :D
Hari ini , aku just sempoi gila duduk office . Ramai yang tak datang hari ini . Ada abang engineer tu mintak tolong aku dengan akak tu carikan dokumen dekat meja dia tapi tak jumpa . Alih-alih , sambil mencari , kita ter'kemas'kan meja abang tu . HAHA .

Terus dia bagi aku buku diari . Seronoknya !

Lagi seronoknyalah sejak praktikal ni selalu makan sedap-sedap dekat luar . Jadi, dengan muka mengidam dan sangat craving , kita orang pun menjejak ke Restoran Pizza Hut masa rehat Rabu lepas .

Pizza Hut

Okay , lepas ni nak tunjuk gambar jeh . Malas nak taip . HEHE .

Kelas Bahasa Inggeris setiap pagi Rabu .

Tolong bersihkan peti sejuk office :P


Makan dekat luar habis kerja dengan geng lelaki :D

Hari last adik kita yang baru lepas ambil result SPM . Good luck !

Pedulikan muka bosan aku pada hari ini . Syoknya duduk office . Muka pun makin cerah . HAHA .


6 comments:

Pha Is said...

banyk makan2 nmpaknya minggu ni.. heheh

W. Mastura said...

HAHA . Tulah, bak kata bos, makan banyak , kerja sikit . HAHA :D

reenapple said...

Sekurangnya happy. :D

W. Mastura said...

Alhamdulilah ;)

Sally Samsaiman said...

Hahaha. Syok la hidup! Heaven!! ;)

Yun Sing said...

Hahaha.. seronok je minggu ni xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...