Friday, April 18, 2014

Hari Hari Terakhir Latihan Industri 2014

Majlis Perpisahan

RABU 16.04.2014

Pada Rabu lepas , mereka telah mengadakan Majlis Perpisahan untuk kami sebagai pelajar praktikal yang terakhir pada minggu ini . Bila berucap , rasa sebak pula di hati aku . Sebelum ini , kami pernah berdiri di hadapan bos  dengan perasaan takut , dengan tak confidentnya , tapi bila membuat ucapan perpisahan , kita orang langsung tak takut dan ikhlas serta yakin dari hati walaupun bukan bercakap tentang benda praktikal .

Hi-Tea time ;)

Then, lepas kita orang sharing kat depan , kita orang adakan satu game . Kita orang pun berpakat , untuk buat satu slide untuk semua staf . Game dia , dia orang kena teka siapa dengan ciri-ciri orang tersebut . Orang yang ada dalam slide akan dapat cenderahati daripada kita orang .

HEHE . Sorry kak , kita orang gurau-gurau je tau . HIHI.


Suasana meriah pulak lepas kita orang buat ucapan perpisahan . Alhamdulilah .


Ucapan abang-abang senior untuk kami dan bos juga .

Bila dengar ucapan dan kata-kata nasihat dari abang Fuad dengan bos , aku rasa sedih . Aku tengok mata dia orang berkaca tapi langsung tak mengalir . Aku nak menangis tapi tak dapat . Pilunya perpisahan ni :'(


KHAMIS 17.04.2014

Jamuan Perpisahan di Sri Bangi Horizon Garden, Bangi

Pada hari Khamis , disebabkan bos mahu kita orang buat persembahan . So , kita orang pun tunaikan hajat bos . Walaupun lagu Selamat Tinggal - Zizan ft Dina agak terkelam kabut sikit . Tapi , time aku intro untuk lagu Memori Tercipta baru dia orang weewiit sikit . HIHI . Lastly , kita orang nyanyi Terima Kasih - iamNeeta .

Persembahan & Penyampaian Cenderahati

Cenderahati - Siap ada ukiran nama aku . HUHU .

Sedihnya dengar ucapan dari bos . Rasa nak menangis jeh .


Abang-abang Engineer yang handsome & comel :)
Aku pasti akan rindukan semua orang .



JUMAAT 18.04.14

Hari terakhir di pejabat . Pilu je rasa hari ni .


Selamat tinggal GFU . I'll miss you ;)

* Aku menangis masa ucap selamat tinggal sebelum balik daripada office . Sedihnya , abang-abang ni dah banyak ceriakan hari-hari aku . Aku takkan dapat semua ni dekat poli . Banyak kenangan kita orang kat sini . HUHU .



10 comments:

reenapple said...

Masa aku habius pratikal dulu, jamuan perpisahan dibuat serentak dengann student lain yg habis 2 bulan awal dari aku. Huuu. Jadi, aku x rasa seih sgat sebab x de jamuan perpisahan.

W. Mastura said...

HUHU . Alah , tak best la gitu . HUHU .

Yun Sing said...

:'/ Sedih pula baca entri ni..

Sobri Yaacob said...

erm..ya saya pham..slalu mcm tu....lpas 2 blan trus x contact dah..hakikat pahit utk ditelan.ewah ha...ha.. tapi jgn lupa truskan contact ya...mcm abg le..masih bhubung dgn dorg

W. Mastura said...

Yun Sing , sedih ... HUHU .

W. Mastura said...

Abang Sobri , Insya-Allah . Dah siap friends kat FB supaya tak lost contact . HIHI .

Sally Samsaiman said...

Keep strong! Walk ahead.. There will be more and more good things will happened.. Selamat tamat praktikal ;)

W. Mastura said...

Terima kasih Kak Sally . Saya harap saya terus kuat , Insya-Allah ;)

Pha Is said...

siap ada persembahan lagi tu...

W. Mastura said...

HUHU . Persembahan kelam kelibut la Abg Pha Is . Tapi tak apa nak hiburkan hati bos . HEHE .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...