Tuesday, May 20, 2014

Cuti - Cuti Indonesia 1

Puas ber'selfie' dalam pesawat .

Hai korang ! Hari ini baru ada masa terluang untuk update tentang keadaan aku di Indonesia . HAHA . Minggu pertama , aku berada di Kota Pariaman , Sumatera Barat .

Sempat ber'selfie' bila dah sampai :D


Kota Pariaman , Sumatera Barat , Indonesia
Sempatlah jugak bermain air . Sungai lebar , takut nak mandi . HAHA .

Dah lebih 5 kali aku mmencekik Sate Minang . Nyum nyum . Sedap .

Ambil 'feel' nak jadi pengantin Minang kejap . HIHI .

Okay . Sebenarnya banyak lagi , tapi mood kemalasan nak edit gambar . Tak apa , ada lagi 10 hari untuk kumpul ole-ole . HIHI .

Lokasi pilihan seterusnya : Pantai Padang , Pantai Pariaman , Pasar Padang , Basko Mall , Rumah Adat , Rumah Basa Padang , Bukit Tinggi , Air Mancur Bukit Tinggi .


7 comments:

Sally Samsaiman said...

sampai hati makan sate minang tu banyak kali T-T

W. Mastura said...

HIHI . Saya kan orang Minang , mestilah selalu makan sate Minang :D

reenapple said...

Nak ole ole ole... hahaha

Pha Is said...

teddia.. cuti2 indonesia 'membawa diri'.. heheh

W. Mastura said...

HAHAHA >_<

Yun Sing said...

Waa.. puas berselfie ea :p

W. Mastura said...

HIIHII :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...