Monday, May 19, 2014

The Liebster Award By Yun Sing


Okay , kali ni kena jawab soalan daripada adik Yun Sing pulak . Soalan pun best jugak :D


1. Nama penuh korang?
 Rahsia . HAHA .

2. Describe diri anda.
Seorang yang serius , dominan , suka sendiri , ringkas dan mudah , setia , pelik . Seorang wanita yang berjiwa lelaki . HAHA .

3. Komen berkenaan blog saya?
Blog yang aktif dengan aktiviti segmen , blog award dan contest . HIHI . 
 
4. Korang rasa saya ni manusia yang macam mana?
Seorang perahsia . HUHU .

5. Cara korang bahagi masa?
Tetapkan masa menjadi rutin harian . Contoh, pukul 10 malam sudah tidur . Zzzz .

6. Korang pernah naik bas awam tak?
Selalu . Kalau nak pergi mana-mana dari rumah atau pergi ke bank atau berjalan ke Jusco/Kuala Lumpur .

7. Apa cita-cita/kerjaya korang dan kenapa anda memilih cita-cita/kerjaya tersebut?
Jurutera . Sebab , ia adalah pekerjaan yang mencabar dan menyeronokkan . Boleh merekabentuk rumah idaman sendiri . HAHA . Lagi satu , saya memang suka membuat kerja-kerja lelaki . Contoh , memotong kayu , mengetuk paku .

8. Apa kebolehan diri anda?
Pandai melukis , mengarang cerpen/novel , boleh menyanyi , cipta lagu , berani bercakap di hadapan .

9. Apakah inspirasi yang menyebabkan anda membuat blog?
Cita-cita dan cinta .

10. Lagu kegemaran anda?
Banyak . Yang penting lagu sentimental dan ada kaitan dengan kehidupan dan cinta . Instrumental piano .

11. Apakah pengalaman yang paling seronok dalam hidup anda?
Mengikuti kursus Global Leadership Programme ke Johor Bahru selama 8 hari . Bersama kawan-kawan praktikal pada semester lepas . Berjumpa orang yang saya sayang dan orang yang saya cintai . HAHA .

Okay . Itu sahaja . Thanks Yun Sing :*


7 comments:

Sobri Yaacob said...

woow seorg wanita berjiwa lelaki..i like.. dlm kekerasan ada keayuaan..ha..ha..
mnabung :)

W. Mastura said...

HAHA . Bergurau ya Abang Sobri :P
TQ :)

Sally Samsaiman said...

dia pun perahsia jugak ni..jwb tak hbs telus..hahaha :D

W. Mastura said...

HAHA . Kadang-kadang kita kena berahsia jugak . HIHI .

Pha Is said...

kena tag lagi.. hebat.. hehe

Yun Sing said...

Hahaha.. perahsia? Iye ke..? xD

W. Mastura said...

Ye kut . HIHI (Y)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...