Friday, June 27, 2014

25062014 : Hari Lahir Ke-20

25.06.2014

Assalamualaikum korang . Lama betul aku tak update kan ? Dah masuk semester baru macam ni lah ceritanya . BTW , aku tak dapat asrama untuk semester ni , maka tamatlah semester kejunioran aku . Sekarang dah jadi senior Jabatan Kejuruteraan Awam kena berdikari sikit . HAHA .

Hari Rabu bersamaan 25 Jun 2014 adalah genap umur aku di dunia 20 tahun . 

Alhamdulilah , syukur pada Allah , umur aku telah pun genap 20 tahun . Thanks pada semua kekawan yang wish then sama celebrate birthday ni . Kalau ada apa salah sebelum ni , aku mintak maaf . Lupakan kisah lalu , mulakan hidup baru . Doakan aku dapat pointer tinggi dalam dua sem akhir SEM5 & SEM6 . Doakan aku untuk gapai cita-cita yang murni . Chewwah . Thanks korang , aku sayang korang semua .

Thanks korang :D


Bermulanya SEMESTER 5 JUN 2014 . Tabah dan kuatkan hati ! Aja aja fighting :D

8 comments:

Sobri Yaacob said...

selamat hari jadi mastura..
all the best..smoga terus sukses terutama utk sem baru di poli.. :P

W. Mastura said...

Terima kasih Abang Sobri . Insya-Allah . Amin :)

Yun Sing said...

Happy Belated Birthday ye :)

W. Mastura said...

Terima kasih Yun Sing :)

♥ Sabrina Gazali ♥ said...

Happy belated birthday. :) Salam ziarah...

Pha Is said...

hepi belated besday.. selamat meninggalkan umur belasan tahun.. welcome to the 20-an club, umur golongan meningkat dewasa..dah x beberapa nk remaja dah.. hehehe

W. Mastura said...

Thanks Abang Pha Is . HUHU . Betul tu dah tak best dah :')

aswadz said...

happy birthday...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...