Tuesday, November 11, 2014

Kesimpulan

Sudah hampir lima hari aku mengurungkan diri dalam rumah . Aku tak tahu nak buat apa masa cuti semester yang singkat tapi bagi aku adalah cuti semester yang lama . Aku tak suka cuti semester . Aku tak suka cuti . Apa aku nak buat ? Malasnya nak cari kerja part time . 

Atau , aku patut study subjek Semester 6 nanti kut ?

Setiap kali semester berakhir , rasa sedih akan terus menyelusup dalam hati . Janganlah sedih . Lawan !
Apa aku nak buat ? Esoklah aku pergi cari kerja . Nak cari duit modal Final Project .

Ohh , bila nak masuk SEMESTER 6 . Cepatlah bulan Disember !

Nae bogoshiposo . Jongmalaeyo . Have a nice day :)


5 comments:

Nurdin Arif said...

goodluck from senior DKA PSIS 2005

MrGegerotak said...

good luck.. btw, sy azmy.. mybe sometimes kita blh chat??
i have something to talk.

Pha Is said...

dah lama tak singgah sini.. sekali singgah dah masuk bahagian "kesimpulan"..? x sempatpun nk baca "into".. jauhnya pha is ketinggalan.. hahaha...

W. Mastura said...

Nurdin Arif . Terima kasih Abg Senior :)

Thanks Azmy . Chat ? Boleh .

Abg Pha Is . Sorry , saya dah busy sekarang . Dah tak sempat update blog . HUHU ;)

Pha Is said...

sama la.. tapi bukan busy mana pun, cuma kekangan line tenet je.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...